Stichting DeDansDivisie is op zoek naar eenzame mensen

Stichting DeDansDivisie is op zoek naar eenzame mensen

Vanaf eind februari zullen de repetities starten voor de nieuwe dansvoorstelling van Stichting DeDansDivisie, bekend van Dansen met Parkinson en Wachten op de Liefde in het Leeuwarder bos. De voorstelling Wachten op Visite gaat over eenzaamheid. We zijn op zoek naar jonge en vooral ouderen die wel eens, of nog steeds te maken hebben met eenzaamheid. Samen met professionele en amateur jongere en oudere dansers gaan we een voorstelling maken vanuit persoonlijke verhalen van de spelers over wat eenzaamheid betekent en wat je er tegen kunt doen.

De repetities zullen op woensdag of donderdagavond van 20.30 en 22.00 zijn in overleg met de spelers en een aantal weekenden in de danszaal van Keunstwurk aan de Wissesdinger in Leeuwarden. De voorstelling zal in oktober 2017 te zien zijn in Stadsschouwburg De Harmonie en daarna gaan reizen langs zes oudereninstellingen in Friesland. Voor meer informatie mail naar marlienseinstra@hotmail.com of bel 06-23262642.

Reacties zijn gesloten.