De Kunst van het ouder worden

Momenteel zijn de repetities begonnen voor de voorstelling De kunst van het ouder worden. Dertig ouderen tussen de 50 en 90 jaar hebben zich aangemeld voor dit project. Vanuit persoonlijke verhalen van de spelers over ouder worden wordt de voorstelling gemaakt.  

Wegens de grote animo van deelnemers voor dit project is er een theatergroep onder leiding van theaterdocent Hanneke de Man en een dansgroep onder begeleiding van Marlien Seinstra gestart. Deze beide groepen worden later in het repetitieproces samengevoegd tot een gezamenlijke voorstelling over hoe het is om ouder te worden. Dit project valt onder het nieuwe initiatief van Marlien Seinstra en Alet Klarenbeek: Het Generatiehuis.  

De voorstelling zal vanaf december 2019 toeren langs zorginstellingen in Friesland. Tijdens de toer vindt na afloop van de voorstelling een gesprek met het publiek plaats over ouder worden. Heeft u interesse om deze voorstelling in te kopen, mail of bel naar DeDansDivisie. Kosten voorstelling : € 300,00 ex BTW.

Première De Kunst van het ouder worden: 4 december 2019 Stadsschouwburg De Harmonie Leeuwarden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de tour van vindt er een nagesprek plaats na voorstelling met het publiek over het thema ouder worden in samenwerking met gespreksleiders van In je uppie. www.upinnederland.nl