RAUW, een intieme voorstelling over rouw en afscheid nemen.

Ieder van ons heeft op enig moment met afscheid nemen te maken. Rouw is een intens en wispelturig proces: ontkenning, pijn, woede en aanvaarding wisselen elkaar af. Als omstander ervaar je diepe machteloosheid en weet je vaak niet wat te zeggen of te doen. Onze natuurlijke reactie is pijn te vermijden, maar het gevoel aangaan is misschien wel lichter dan het gevecht ertegen. RAUW is als een spiegel, ze laat je nadenken, voelen, ervaren wat rouw doet, met jou en een ander.

In RAUW vertelt Marloes Schreur vanuit eigen ervaring hoe het is om je geliefde en beide ouders te moeten verliezen en weer verder te moeten met je leven. Haar verhaal dat samen met een danseres en zangeres Malou Swart en violist Remi Adriaansz wordt verteld, is een persoonlijke, ontroerende en intense voorstelling.

De voorstelling RAUW ging in het weekend van 12,13,14 april 2019 in première in de Westerkerk in Leeuwarden en is op 13, 14 en 20, 21 september 2019 als locatietheater te zien in het Leeuwarder Bos. Tickets bestelt u hier. De voorstelling is niet roltoeltoegankelijk.

Daarnaast is de voorstelling in te kopen binnen uw organisatie om rouw en afscheid nemen bespreekbaar te maken. Neem contact op met DeDansDivisie via 06 45 01 55 38 of info@dedansdivisie.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Flyer RAUW

RAUW Video’s